5 romantikus program a Városligetben, amire nem is gondoltál!
2017. április 03. írta: Lynxa

5 romantikus program a Városligetben, amire nem is gondoltál!

A Városliget vitathatatlanul a főváros egyik legromantikusabb része, ahol szívesen andalognak a párok. De vajon mivel tehetjük még emlékezetesebbé a ligeti sétát? Íme öt tipp, amellyel tényleg feledhetetlenné válik a pillanat.

Szinte az összes fővárosi ismerősöm a városligeti kápolnában mondta ki a boldogító igent, hiszen a csónakázótó, a Vajdahunyadvár tornyai és a gyönyörű zöld park utánozhatatlan környezet egy csodás esküvőhöz. Budapest romantikája itt lépten-nyomon jelen van, összeszedtük az 5 legromantikusabb programot a Városligetben, amit mindenkinek érdemes kipróbálni.

  1. Szelfizzetek a Vajdahunyadvár tornyainak tetején!

Ha gyönyörű panorámát szeretnénk látni, akkor nem kell a Gellért-hegyig zarándokolnunk, elég felmenni a Vajdahunyadvár tornyaiba, ahonnan szép kilátás nyílik az Andrássy útra, a Budai Várra és a Bazilikára. A Kaputornyot és az Apostolok tornyát két éve nyitották meg a nagyközönség előtt, óránként indulnak a vezetett túrák. Egy biztos, hogy a tornyokból lőtt romantikus szelfik teljesen más
perspektívából mutatják meg Budapestet.

vc_es_vajdahunyad.jpg
Két legyet egy csapásra: A Vajdahunyadvár és a Városliget Café

 

 

  1. Merüljetek el a levendulás kényeztetésben!

A Széchenyi Gyógyfürdő már önmagában is megér egy egész napos programot, ahol a kedvesünkkel összebújva melegedhetünk a világhírű gyógymedencék egyikében. Ha viszont különleges élményre vágyunk, akkor fizessünk be egy páros levendulás masszázsra, ahol levendulás illóolajokkal és atlanti ásványi sókkal kényeztetik a testet-lelket egyaránt. Veszekedés után kötelező békülési elem, hiszen a lila kis virág harmóniát teremt az emberben, látványa és illata együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre.    

  1. Csónakázzatok a Városligeti tavon!

Tavasszal, a jó idő beköszöntével egyre többen vágynak a szabadba. Egy ligeti séta kézenfogva a százéves fák alatt önmagában is romantikus, de ezt még fokozhatjuk csónakázással is. A Műjégpálya helyét tavasszal és nyáron a csónakázótó veszi át, ahol bárki elringatózhat a kedvesével. Az itt lévő egykori tavat ma már modernizálták, hogy télen kiszolgálja a korcsolyázók igényeit, a meleg beköszöntével viszont ismét a hattyúké, kacsáké és a csónakázóké lesz a főszerep.

  1. Fogadjatok örökbe egy cuki kisállatot!

Egy pár életében előbb vagy utóbb eljön az a pillanat, amikor elkezdenek a családalapításon gondolkodni. Előzetes tréning lehet egy kisállat örökbefogadása az Állatkertben, amely nemcsak egy közös szelfivel és oklevéllel jár, de sok esetben valódi elkötelezettséget kér az újdonsült szülőktől. Mindenesetre az állatkerti séta az örökbefogadás élményével együtt különleges program lehet mindenkinek.

  1. Vacsorázzatok a Városligetben!

Ha szeretnétek a randit romantikus vacsorával zárni, akkor válasszátok a Városliget Cafét, ahol együtt gyönyörködhettek télen a kivilágított Műjégpályában és a szemben lévő csodás Vajdahunyadvárban, nyáron pedig a teraszon élvezhetitek a liget és a csónakázótót kellemes miliőjét. A finom falatok, a hevítő borok és az ablakokon keresztül feltáruló látvány feledhetetlen estét ígér mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bpromantikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr212303199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása