Köszönjük olvasók, köszönjük Index!
2017. június 09. írta: Lynxa

Köszönjük olvasók, köszönjük Index!

Szinte napra pontosan három hónapja indult el a blogunk és ez idő alatt több, mint 100 ezer olvasót üdvözölhettünk. Ráadásul az Index szerkesztői is minden posztunkat érdemesnek találták a kiemelésre.

 

Budapest csodálatos város, a romantikázás pedig jó dolog. Ezt a két területet gyúrtuk egybe a Budapest romantikája blog indulásakor, a fogadtatás pedig bennünket is meglepett!

            Az első bejegyzésünket március 7-én posztoltuk és az elmúlt három hónapban – eddig – még 19 követte. Az olvasók – vagyis önök, ti – hamar felfedezték a kis irományainkat és tegnap már a 100 ezredik megnyitást ünnepelhettük. Köszönjük!45408.jpg

A kép ezúttal is a Fortepanról származik

 

            Mint ahogy azt is köszönjük, hogy az Index hírportál szerkesztői mind a 20 cikkünket érdemesnek találták arra, hogy az index.hu vagy az index2 főoldalára kiemeljék őket. Nekik is köszönjük!

 

Reméljük, hogy a posztjaink a továbbiakban is elnyerik a tetszéseteket, ha pedig valamiről szívesen olvasnátok, akkor írjátok meg nekünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://bpromantikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3812580523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása