Sikeres nőnapi ötösfogat!
2017. március 07. írta: Lynxa

Sikeres nőnapi ötösfogat!

A Nemzetközi Nőnap sokszor elcsépelt ünnepnek tűnik, a kötelező szál virágon kívül nehéz valami eredeti ajándékkal előállni. Ha szeretnéd meglepni a párod valóban különleges ajándékkal, akkor válogass az alábbi tippek közül!

  1. Ismerjétek meg közösen meg az örök szerelem szimbólumát!

Valódi meglepetést okozhatsz, ha kézen fogod kedvesed és elsétáltok közösen a Thököly út 61-es számú háza elé. A ház oromzatát egy legendás szobor díszíti, mely egy erkélyen álló fiatal hölgyet ábrázol. Állítólag egy fiatal pár lakott abban a lakásban, amely előtt ez a rejtélyes szobor áll. A szerelmeseknek sajnos a háború miatt el kellett szakadniuk egymástól, sőt a hírek szerint a férj életét vesztette a fronton. Ennek ellenére a hű feleség nap mint nap az erkélyen állva várta a frontról haza kedvesét, nem hitt a haláláról szóló híreknek. Sajnos a feleség hamarosan belehalt a bánatba  és az éppen akkor tomboló spanyolnáthába, így nem érhette meg, hogy a férje valóban hazatért épségben a frontról.  A férj a felesége emlékére állíttatta a szobrot és falaztatta be az erkélyt, hogy oda soha többet senki ne léphessen ki. Szomorú ez a szép szerelmes történt, de a valóság sokkal prózaibb. Az épületet Ybl Ervin tervezte, aki Bourges-ban Jacques Coeur VII. Károly francia király dúsgazdag pénzügyminiszterének palotáján látott hasonló alakokat. Ezeket lemásolva született meg az erkélyen álló nőalak ötlete, amit végül Ligeti Miklós kivitelezett. A legendát közösen felidézni az épület előtt igazán romantikus kaland lehet, akár itt is átadhatod a nőnapi vörös rózsát kedvesednek.rose_book_phone_k.jpg

  1. Rendelj szerenádot a kedvesednek!

Ha nőnapon nincs időd együtt ebédelni a kedveseddel, akkor lepd meg egy szerenáddal. Nincs annál romantikusabb, mint amikor az irodaház lépcsőin vagy a munkahely udvarán felhangzanak a legromantikusabb szerelmes dalok. Minden egyes női kolléga azt találgatja vajon kinek szól a szívhez szóló előadás. Persze ez az ötlet nem kevés szervezési készséget igényel, hiszen engedélyt kell kérni a munkahelytől, sőt még egy dalra fakadó énekest is meg kell fizetni. A szerenádrendelés.hu oldalon még az árakról és a lehetőségekről is tájékozódhatsz. Egy biztos, felejthetetlen élmény lesz a kedvesednek ez az ajándék.

  1. Vacsora Budapest legromantikusabb éttermében!

A nőnapot érdemes egy romantikus, kettesben elfogyasztott vacsorával zárni. A zsúfolt belváros nem igazán jó helyszín ehhez, hiszen itt az intimitás helyett minden este a buliké a főszerep. Érdemes egy kicsit távolabb metrózni a hangulatos földalattin, egészen a Városligetig. A liget, a Vajdahunyadvár és a tó a főváros egyik legromantikusabb helyszíne, itt andalogni kézenfogva utánozhatatlan élmény. A főváros legnépszerűbb parkja kevésbé nyüzsgő esténként, mint a belváros és a kivilágítás révén csodálatos fényekkel várja a szerelmeseket. A sétát követően betérhettek valamelyik ligeti étterembe! Mi a jégpálya épületében működő Városliget Cafét ajánljuk, amelynek óriási ablakai pont a gyönyörűen kivilágított Vajdahunyadvárra és a tóra nyílnak. Itt a legszebb a kilátás az összes városligeti étterem közül, így romantikus háttér előtt vacsorázhattok kettesben a pároddal.

  1. Virág helyett élmény ajándékba!

Természetesen minden hölgy örül annak, ha virágot kap. Ha viszont szeretnéd valóban kimutatni a kedvesed iránti romantikus érzelmeidet, akkor lepd meg egy színházi előadással, két jeggyel. Egy ilyen csodás élménynek senki sem tud ellenállni. Romantikusoknak ajánlható például a Madách Színház a Meseautó című darab, ami a hasonló címen ismert filmek történeteit dolgozza fel. Házasoknak kötelező látnivaló a Radnóti színház műsorán futó Jelenetek egy házasságból című Ingmar Bergman darab, ami könyörtelenül és mégis patetikusan mutatja be a házasság hétköznapjait. Ha szeretnéd a színházi előadást egy édes-kettesben eltöltött vidéki hétvégével is összekötni, akkor válaszd a zalaegerszegi színház új előadását, a Liliomot. Molnár Ferenc darabját a vurstli ihlette, a városligeti körhinta kezelőjének és a szegény cselédlánynak kedves, bájos szerelmi sztorija minden hölgynek tetszeni fog.

  1. Szerelmi kártyaparti

Ha nincs időtök, pénzetek és kedvetek sem arra, hogy kimozduljatok a lakásból, akkor is meglepheted egyedi ajándékkal szíved hölgyét. Készíts szerelmi kuponokat a számára, amelyeket az elkövetkező egy évben bármikor beválthat. Egyetlen nő sem tud ellenállni majd a bájos ötletnek. Érdemes a kuponokat személyreszabottan összeállítani, a hasznos teendőktől kezdve a romantikus pillanatokon keresztül bármit ráírhatsz a szerelmi kuponokra. Néhány tipp, ami biztosan működik: Ma én intézem a bevásárlást! Elmosogatok helyetted! A mai vacsoráról én gondoskodom! Egy órán keresztül csak a tiéd vagyok és veled foglalkozom! Itt az ideje a lelki beszélgetésnek! Mondd el mi bánt, nem fogok negatívan reagálni! Bármit kérhetsz tőlem az elkövetkező fél órában! A kuponok különleges színt vihetnek a kapcsolatba és megmutatják, hogy mennyire szoros a pár kötődése.

A bejegyzés trackback címe:

https://bpromantikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8212317489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása